Betrouwbaar en doordacht

Welke kraan heeft voldoende capaciteit voor mijn hijswerkzaamheden? Met welke transportmiddelen en langs welke route kan ik mijn overmaatse delen het beste transporteren? En wat is de meest efficiënte oplossing om in een kort tijdsbestek een brug van 1500 ton te plaatsen? Mogelijke vragen waar u (en uw opdrachtgever!) graag antwoord op wilt hebben. Liefst met de zekerheid dat het echt goed komt. Die mogelijkheid is er nu. We stellen graag aan u voor: 

Kenniscentrum

Wagenborg Engineering is hét kenniscentrum op gebied van zwaar transport en hijswerk. Met een schat aan praktijkervaring in engineering van zwaar transport- en hijsoplossingen. Met gedegen en parate kennis van actuele thema’s rondom hijs- en transportengineering. Met uitgebreide expertise op gebied van onder andere kraan- en transporttechniek, Euronormen en ontwerpregels voor hijsmiddelen.

 

Wat kunnen we voor ú betekenen?

Het mooie is: u kunt gebruik maken van de diensten van Wagenborg Engineering. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van route-onderzoek of een haalbaarheidsstudie. Of het bedenken van oplossingen met alternatieve verplaatsingstechnieken zoals vijzelen en sleeën. Of het ontwerpen van hijs- en transportconstructies. Of een budget laten opstellen voor een uitgewerkt engineeringsvoorstel. Het kan allemaal bij Wagenborg Engineering. 

Meer weten over de mogelijkheden van Wagenborg Engineering voor ú? Neem contact op met Thijs Nieuwenhuis, Manager van Wagenborg Engineering.

Waarom klanten voor ons kiezen

Doordachte hijsoplossing voor uniek circulair bouwproject SUPERLOCAL

In Kerkrade wordt een uniek circulair bouwproject gerealiseerd: SUPERLOCAL. Drie hoogbouwflats worden op duurzame wijze getransformeerd tot circa 125 nieuwe woningen die klaar zijn voor de toekomst. De ambitie van het project is om bij de bouw van de nieuwbouwwoningen zoveel mogelijk bestaand materiaal van de hoogbouwflats te hergebruiken.

Lees meer

Laatste nieuws

26 juli 2019 Nieuwe MAN ballasttrekkers voor Wagenborg Nedlift

Onlangs heeft Wagenborg Nedlift vier nieuwe MAN ballasttrekkers in gebruik genomen voor het vervoer van ballast voor de zwaardere kranen.

Lees meer

21 juni 2019 Portaalkraan verhuist naar Harlingen

De komende jaren wordt er druk gewerkt aan de versterking van de Afsluitdijk. De dijk wordt onder meer verhoogd en aan Waddenzeezijde met een nieuwe bekleding versterkt.

Lees meer

26 april 2019 Primeur voor Wagenborg Nedlift!

Woensdag 24 april: een mooi moment voor de machinisten van afdeling Grote Kranen van Wagenborg Nedlift.

Lees meer

Meer weten over doordachte oplossingen?

Meer weten over doordachte oplossingen?

Neem contact op met onze specialisten!

Thijs Nieuwenhuis

Manager Engineering

Neem contact met ons op!

We zijn u graag van dienst

Contact